Recomandări de alimentație simple, accesibile și sănătoase pe durata pandemiei de COVID-19

Postat de

Pandemia de coronavirus (COVID-19) schimbă drastic viețile familiilor din întreaga lume. Pe măsură ce școlile, grădinițele și creșele s-au închis, mulți părinți sunt blocați în casă pe toată durata zilei jonglând între sarcini precum îngrijirea copilului, munca cu normă întreagă și alte responsabilități care se suprapun acestora. O altă provocare zilnică este să găsești răspunsul la întrebarea “Ce mâncăm astăzi?”. V-ați săturat și dvs. de ea, nu-i așa?

Și pentru a complica situația și mai mult, cumpărăturile în momente de panică și problemele în sistemul de distribuție alimentară fac dificilă găsirea unor produse. Iar pentru multe persoane, șomajul și pierderea veniturilor obișnuite transformă cumpărăturile de produse alimentare într-o provocare financiară suplimentară.

Deși, din motive ușor de înțeles, mulți părinți optează pentru produse semipreparate și procesate ca alternativă rapidă și la preț redus de a hrăni familia, există opțiuni convenabile, accesibile și sănătoase. Iată cinci metode care vă vor ajuta să le oferiți copiilor o alimentație variată, hrănitoare, care să le susțină creșterea și dezvoltarea și care, totodată, are rolul de a cultiva obiceiuri alimentare sănătoase. 

Continuare pe app.sportploiesti.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *