Fii parte din echipa noastră, prin redirecționarea impozitului pe venit!

Postat de

În curând se încheie campania de strângere a formularul 230, de redirecționare a 2%-3,5% din impozitul pe venit, aferent anului 2019. Pentru noi, aceste venituri înseamnă siguranță, stabilitate, posibilitatea de a face lucruri minunate.

Suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație. Ea este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta. Practic, în acest fel, dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Această opțiune nu vă costă nimic. Dacă nu o folosiți, suma respectivă rămâne statului, iar realitatea ne arată că acesta nu este un bun gospodar și că nu investește în lucrurile cu adevărat importante.

Deși tendința de redirecționare a celor 2%-3,5% este în scădere pe plan național, noi dorim să vă reamintim că vorbim despre un efort minim prin care puteți investi încredere într-o poveste pe care deja o cunoașteți și care poate deveni și mai frumoasă!

Descărcați formularul atașat la finalul acestui articol, completați-l de mână, cu majuscule  doar la secțiunile:

I .Date de identificare contribuabil

II. 2. Opțiune privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani

(dacă dorești ca decizia de redirecţionare să rămână valabilă și pentru anul următor, astfel că nu mai este nevoie să vă reînnoiți opțiunea de redirecționare anual așa cum s-a întâmplat în anii precedenți.)

Semnătură contribuabil

Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Apoi, scanați formularul completat și semnat față-verso(pe telefon puteți folosi aplicația CamScanner) pe email la isports@sportploiesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul 0724744074. Data limită este 20 iunie.

Dacă aveți prieteni sau alte rude care sunt salariați și vor să susțină povestea noastră pot completa cu încredere acest formular, urmând pașii de mai sus!

Vă mulțumim și vă asigurăm că veniturile astfel obținute vor fi investite în copiii dumneavoastră!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *