Vino să pedalezi alături de sportivii de la Ploiești Cycling!

Postat de

Pentru că ciclismul este unul dintre sporturile privilegiate în această perioadă, vă invităm pe voi, sportivi ai clubului iSports Ploiești, dar și pe părinții și prietenii voștri la o plimbare pe bicicletă alături de un sportiv al secției Ploiești Cycling! Totul este gratuit, așa că vă încurajăm să faceți mișcare afară, sub supravegherea unui profesionist!

Ce trebuie să știți:

  • Ne vom vedea în Parcul Municipal Vest, vinerea și marțea, de la ora 17:00. De ce nu în weekend? Pentru că se aglomerează și nu ne vom putea desfășura așa cum ne dorim.
  • Fiecare sportiv de la Ploiești Cycling va avea grijă de doi copii – respectăm toate regulile de distanțare socială, dar ne preocupăm de fiecare participant în parte.
  • Toți copiii vor purta obligatoriu cască de protecție și vor veni cu propria bicicletă. Atenție! Plimbarea este pentru cei care știu deja să meargă pe bicicletă, nu sunt cursuri de inițiere. Vă asigurăm, însă, că cicliștii de la Ploiești Cycling vor ține cont de ritmul colegilor de plimbare.
  • Toate grupele vor fi coordonate de antrenorul secției – Marian Frunzeanu, campion național la ciclism.
  • Cicliștii vor împărtăși din cunoștințele lor și le vor arăta colegilor de club trucuri și le vor da sfaturi pentru ca mersul pe bicicletă să fie și mai plăcut, de aici încolo!
  • Înscrierile se fac până vineri, 22 mai, la ora 10:00, completând formularul: https://forms.gle/GcjxmgsLXpHYsKJx7.

Vă așteptăm să pedalăm împreună!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *