Sportul ne ferește de Covid-19 și ne ajută să avem o viață sănătoasă!

Postat de

Nu o spunem noi, o spune un studiu realizat de Universitatea din Virginia. Și o demonstrează o grămadă de oameni celebri, pentru care sportul este o parte esențială din succesul lor. 🤟De la vedete din sport, la actori sau oameni de afaceri, toți au în comun faptul că își fac timp zilnic să facă mișcare.

Studiul făcut la Universitatea din Virginia arată că antioxidantul Ec SOD apare în timpul mișcării în mușchi. Apoi, prin circulație, se lipește de organele vitale. Reduce substanțial riscul simptomelor severe respiratorii, asociate Covid-19. În același timp, mișcarea reglează glicemia și ajută astfel sistemul imunitar.

De exemplu, știați că 𝐌𝐢𝐜𝐡𝐚𝐞𝐥 𝐉𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 face în continuare antrenamente de agilitate, printre care exerciții cu scara de agilitate, alergări, aruncări, driblinguri? Le combină cu exercițiile cu greutăți, pentru a fi mereu în formă în cazul în care este provocat la un duel pe terenul de baschet de mai tinerii baschetbaliști din NBA! 😁Așadar, tu ai făcut astăzi sport? Ne vedem la antrenamente!

Hai pe shop să vezi cele mai noi articole sportive ale clubului!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *